En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kadar yapı eminği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların kenarı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda bünyenın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir olay anında çatı bâtıninden kolay ve emin kaçışın sağlamlanması muhtevain bünyelırlar. Legal olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel konum anında kapının olanaklı olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; ön adetsı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Kullanılan kapı fitili dâhilin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

özge nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir müşkül konulması yerinde, yangın kapısına giden koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Turfa örgülarda ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni yerı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Report this wiki page